?

Демонстрационный вариант контрольных измерительных материалов для проведения в 2017 году основного государственного экзамена по АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ

Добрый день! Очень нужнен Демонстрационный вариант контрольных измерительных материалов для проведения в 2017 году основного государственного экзамена по АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ. 
Отзовитесь, если у кого-то есть, пожалуйста!

ответы

Привет! Сейчас могу скинуть тест по аудированию
Раздел 1 (задания по аудированию)
1. Вы два раза услышите четыре коротких диалога, обозначенных буквами А, B, C, D. Установите соответствие между диалогами и местами, где они происходят: к каждому диалогу подберите соответствующее место действия, обозначенное цифрами. Используйте каждое место действия из списка 1–5 только один раз. В задании есть одно лишнее место действия. 1. In a park 2. In a shop 3. In a vet clinic 4. In a hotel 5. At a party Запишите в таблицу выбранные цифры под соответствующими буквами. Ответ: A-2  B-4 C-1 D-5
2. Вы два раза услышите пять высказываний, обозначенных буквами А, В, С, D, Е. Установите соответствие между высказываниями и утверждениями из следующего списка: к каждому высказыванию подберите соответствующее утверждение, обозначенное цифрами. Используйте каждое утверждение из списка 1–6 только один раз. В задании есть одно лишнее утверждение. 1. The speaker talks about his/her favourite subject. 2. The speaker talks about his/her after-class activities. 3. The speaker describes his/her school classroom. 4. The speaker explains how to use the school library. 5. The speaker describes a school book exhibition. 6. The speaker explains what his/her friend is angry about. Запишите в таблицу выбранные цифры под соответствующими буквами. Ответ: A-3 B-1 C-6 D-2 E-4
Вы услышите разговор двух подростков. В заданиях 3–8 в поле ответа запишите одну цифру, которая соответствует номеру правильного ответа. Вы услышите запись дважды.
3. Where does Kevin’s family live? 1) In Canada. 2) In France. 3) In Britain. Ответ: 3
4. Who is Kevin travelling with? 1) His parents. 2) His class. 3) On his own. Ответ: 2
5. What is Kevin’s hobby? 1) Tourism. 2) Sports. 3) Music. Ответ: 3
6. What kind of job does Kevin want to do in the future? 1) He wants to be in show business. 2) He wants to be an IT engineer. 3) He wants to be a scientist. Ответ: 3
7.What is Kevin planning to do next year? 1) To start university. 2) To continue school. 3) To travel abroad. Ответ: 1
8.What souvenirs has Kevin bought? 1) Pictures of the city. 2) Printed T-shirts. 3) Souvenir mugs. Ответ: 1

У меня есть чтение
Раздел 2 (задания по чтению)
9. Прочитайте тексты и установите соответствие между текстами и их заголовками: к каждому тексту, обозначенному буквами А–G, подберите соответствующий заголовок, обозначенный цифрами 1–8. Используйте каждую цифру только один раз. В задании есть один лишний заголовок.
1. The scientific explanation 5. Places without rainbows 2. The real shape 6. A personal vision 3. A lucky sign 7. A bridge between worlds 4. Some tips 8. Impossible to catch
 A. Two people never see the same rainbow. Each person sees a different one. It happens because the raindrops are constantly moving so the rainbow is always changing too. Each time you see a rainbow it is unique and it will never be the same! In addition, everyone sees colours differently according to the light and how their eyes interpret it.
B. A rainbow is an optical phenomenon that is seen in the atmosphere. It appears in the sky when the sun’s light is reflected by the raindrops. A rainbow always appears during or immediately after showers when the sun is shining and the air contains raindrops. As a result, a spectrum of colours is seen in the sky. It takes the shape of a multicoloured arc.
C. Many cultures see the rainbow as a road, a connection between earth and heaven (the place where God lives). Legends say that it goes below the earth at the horizon and then comes back up again. In this way it makes a permanent link between what is above and below, between life and death. In some myths the rainbow is compared to a staircase connecting earth to heaven.
D. We all believe that the rainbow is arch-shaped. The funny thing is that it's actually a circle. The reason we don’t see the other half of the rainbow is because we cannot see below the horizon. However, the higher we are above the ground, the more of the rainbow’s circle we can see. That is why, from an airplane in flight, a rainbow will appear as a complete circle with the shadow of the airplane in the centre.
E. In many cultures there is a belief that seeing a rainbow is good. Legends say that if you dig at the end of a rainbow, you'll find a pot of gold. Rainbows are also seen after a storm, showing that the weather is getting better, and there is hope after the storm. This is why they are associated with rescue and good fortune. If people happen to get married on such a day, it is said that they will enjoy a very happy life together.
F. You can never reach the end of a rainbow. A rainbow is all light and water. It is always in front of you while your back is to the sun. As you move, the rainbow that your eye sees moves as well and it will always ‘move away’ at the same speed that you are moving. No matter how hard you try, a rainbow will always be as far away from you as it was before you started to move towards it.
G. To see a rainbow you have to remember some points. First, you should be standing with the sun behind you. Secondly, the rain should be in front of you. The most impressive rainbows appear when half of the sky is still dark with clouds and the other half is clear. The best time to see a rainbow is on a warm day in the early morning after sunrise or late afternoon before sunset. Rainbows are often seen near waterfalls and fountains. Запишите в таблицу выбранные цифры под соответствующими буквами. Ответ: A-6 B-1 C-7 D2 E-3 F8 G-4

 
 

Прочитайте текст. Определите, какие из приведённых утверждений 10–17 соответствуют содержанию текста (1 – True), какие не соответствуют (2 – False) и о чём в тексте не сказано, то есть на основании текста нельзя дать ни положительного, ни отрицательного ответа (3 – Not stated). В поле ответа запишите одну цифру, которая соответствует номеру правильного ответа.
The Best Job in the World
Have you ever heard of the Great Barrier Reef? It is the world's largest coral reef system along the eastern coast of Australia. In February 2009 an extraordinary position was advertised by the Australian Tourism Office. The advertisement ran that the Great Barrier Reef needed a caretaker for half a year. It was for a special person who would look after the Reef. The job offered a large salary, free accommodation in a luxury villa, and transportation there and around the islands. All expenses would be paid: the winner wouldn't need to spend any extra money on anything. The job's duties were pretty simple. You could only dream of such requirements. First, the person had to speak English and swim well. Second, on the island his responsibility included writing a weekly Internet blog. That's right, weekly, not even daily! The job description also required the successful applicant to explore the islands of the Great Barrier Reef, swim, make friends with the locals and generally enjoy the tropical climate and lifestyle. A real dream! Within the first 2 days of the contest, the tourism office received more than seven thousand online applications. All told, 34,000 people of all different nationalities applied. Each made and presented a 60-second video resume. They had to be creative and they were. In the end 16 people were chosen, who flew to Australia for the final selection. The candidates were interviewed and the winner was Ben Southall from the UK. Ben greatly enjoyed the dream job he had got. He realised that people knew very little about planet earth and its treasures. Living in big cities, they forgot how important the flora and fauna of this world were. Every time Ben went outdoors, he could discover something new. "Every time I dived or went underwater, I forgot about all the troubles above water and concentrated on living in the moment. It was a good way to clean the mind and build respect for the natural world," Ben said. Ben's life on the island was not just fun. It was very busy, busier than most people imagined, and certainly busier than Ben himself had imagined. He worked seven days a week and up to 19 hours a day. The Best Job included travelling to over 60 islands of the Reef almost every day. It was not just looking after the Reef, Ben had a lot of meetings, press conferences and interviews. He was getting a lot of attention all the time and he couldn't get away from it. That was probably the hardest part of the job. Moreover, any adventure has a certain degree of risk. Swimming and diving on the Great Barrier Reef was not different. Ben had to deal with whales, sharks and other huge sea creatures. Surprisingly, the most dangerous thing was a small jellyfish about the size of a little finger. It's considered to be extremely poisonous and Ben was stung by it. He had to spend a couple of days in hospital but luckily recovered after a course of antibiotics. Ben often says that the project has taught him a few valuable lessons. Working with the Internet is one of those jobs you can do 24 hours a day. Ben realised it was hard to separate life and work, but this he had to do. He also said: "I've learned that we get one life on earth so we have to use it. There'll always be other countries to visit, other people to meet and other adventures to meet. This is what I wish to do. I'm planning to go to Asia in a few years time".
10.The Australian Tourism Office employs a new caretaker twice a year. 1) True 2) False 3) Not stated Ответ: 3
 

11.There was no Internet on the islands of the Great Barrier Reef. 1) True 2) False 3) Not stated Ответ: 2
12.People from different countries applied for the job. 1) True 2) False 3) Not stated Ответ: 1
13.Ben Southall was a good swimmer. 1) True 2) False 3) Not stated Ответ: 1
14.While working as a caretaker Ben Southall had lots of free time.1) True 2) False 3) Not stated Ответ: 2
15.To do his job Ben Southall had to communicate with journalists. 1) True 2) False 3) Not stated Ответ: 1
16.Ben Southhall was taken to hospital after a shark attack. 1) True 2) False 3) Not stated Ответ: 2
17.Ben Southall is going to make a film about his work on the islands. 1) True 2) False 3) Not stated Ответ: 3

 

Стрекоза

Добрый день!
Письмо:
Раздел 3 (задания по грамматике и лексике)
Прочитайте приведённый ниже текст. Преобразуйте слова, напечатанные заглавными буквами в конце строк, обозначенных номерами 18–26, так, чтобы они грамматически соответствовали содержанию текста. Заполните пропуски полученными словами. Каждый пропуск соответствует отдельному заданию 18–26.
18.Once there were four children whose names were Peter, Susan, Edmund and Lucy. This story happened to __________________ when they had to leave their home city, London, during the war. THEY
Ответ: them
19.They __________________ to the house of an old Professor who lived in the country, ten miles from the nearest railway station. SEND
Ответ: were sent
20.He __________________ a wife and he lived in a very large house with a housekeeper. NOT/HAVE
Ответ: did not have или didn’t have или hadn'thad not
21.He himself was a very old man with white hair which grew over most of his face as well as on his head. The children liked him almost at once. Only Lucy, who was the __________________ of them, felt a little afraid of him. YOUNG
Ответ: youngest
22.On their __________________ evening, after dinner, they said good night to the Professor and went upstairs. It was the largest house they had ever seen, so Peter suggested exploring it in the morning. ONE
Ответ: first
23.When the next morning came, there was a steady rain falling. "I wish the weather __________________ more cheerful!" said Edmund. BE
Ответ: was или were
24."Stop complaining, Ed," said Susan. "I think the weather __________________ soon." IMPROVE
Ответ: will improve или ’ll improve или is going to improve
25."We were going to explore the house," Peter reminded them. He __________________ a sandwich at the moment and was absolutely happy with the whole situation. EAT
Ответ: was eating
26.Everyone nodded and at that point their amazing adventures __________________. BEGIN
Ответ: began
Прочитайте приведённый ниже текст. Преобразуйте слова, напечатанные заглавными буквами в конце строк, обозначенных номерами 27–32, так, чтобы они грамматически и лексически соответствовали содержанию текста. Заполните пропуски полученными словами. Каждый пропуск соответствует отдельному заданию 27–32.
27.People travel a lot nowadays. Planes are considered to be the most __________________ means of transport but for some people airports can be a nightmare. COMFORT
Ответ: comfortable
28.There are __________________ queues when you check in and you waste lots of time if your flight is delayed. END
Ответ: endless
29. However, there are some airports where you can __________________ enjoy yourself. ACTUAL
Ответ: actually
30.For example, you’ll never be bored at Hong Kong’s international airport. There are thousands of people from __________________ countries here but the passengers never experience any problems because everything is well organised. DIFFER
Ответ: different
31.There are attendants in red coats, who help you to get from one place to another. It’s very good for people with no sense of __________________. DIRECT
Ответ: direction
32.The attendants are always very polite and __________________. HELP
Ответ: helpful
 

ваш ответ
Можно ввести 4000 cимволов
отправить
дежурный
Нажимая кнопку «отправить», вы принимаете условия  пользовательского соглашения
похожие темы
похожие вопросы 5
Светлана Григорьева
Из чего состоит тест ЕГЭ по английскому языку 2017

Всем привет!!! Суть вот в чем, как проходит ЕГЭ по английскому?

Наташа Барановская
Подскажите, пожалуйста, какие в России самые престижные вузы?

Я выбираю университет для поступления, хотелось бы узнать, какие вузы у нас считаются самыми престижными? (Подробнее...)

Егор Строчков
Определите № 1624 ГДЗ Физика 7-9 класс Перышкин А.В.

Постройте траекторию движения тела, брошен­ного горизонтально со скоростью 30 м/сек с высоты 80 м.
Определите, на каком расстоянии (Подробнее...)