?
Интересные вопросы

Демонстрационный вариант контрольных измерительных материалов единого государственного экзамена 2017 года по АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ

 Добрый вечер!Сижу тут с этим английским языком день и ночь!Готовлюсь,готовлюсь и все равно мне кажется ничего не понимаю.Может у кого то есть Демонстрационный вариант государственного экзамена 2017 года по АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ,попробую хоть свои силы перед ЕГЭ.

ответы
Галина Климова
Пожаловаться

Здравствуй!!!Мы с  дочкой пробывали письменный вариант экзамена английского языка пройти.Не все получилось,но практика очень хорошая.Попробуй сама!В конце каждого вопроса,напишу еще ответ,для самопроверки.
1. Вы услышите 6 высказываний. Установите соответствие между высказываниями каждого говорящего A–F и утверждениями, данными в списке 1–7. Используйте каждое утверждение, обозначенное соответствующей цифрой, только один раз. В задании есть одно лишнее утверждение. Вы услышите запись дважды. Занесите свои ответы в таблицу.
1. I try not to miss anything in the cinema.

2. It is possible to create the cinema atmosphere without going out.

3. Movie stars are very attractive.

4. The best moving pictures are in our heads.

5. When thinking about cinema I remember an accident.

6. Stage provides me with more exciting experiences than screen.

7. It feels good to make a dream come truе.
 Говорящий A B C D E F
  Утверждение  645231
2. Вы услышите диалог. Определите, какие из приведённых утверждений А–G соответствуют содержанию текста (1 – True), какие не соответствуют (2 – False) и о чём в тексте не сказано, то есть на основании текста нельзя дать ни положительного, ни отрицательного ответа (3 – Not stated). Занесите номер выбранного Вами варианта ответа в таблицу. Вы услышите запись дважды.


A. Tom and Alice used to go to the same school a few years ago.
B. Tom has no homework at school.
C. Alice thinks the Arabic language is rather fashionable.
D. Tom’s been studying French at his father’s request.
E. Alice is wondering what leisure activities Tom has.
F. Tom is planning to start writing poetry.
G. Tom takes a train to visit his parents on holidays.
Утверждение              A B C D E F G 
Соответствие диалогу 3122131
 
3. Sarah’s love for animals started when she …

1) first went to Africa.

2) became a college student.

3) was a young girl.
Ответ:3
4. At her first job Sarah wanted to make money for her …

1) documentary film.

2) African trip.

3) future education
Ответ:1
5. When Sarah first tried to study monkeys, she …

1) befriended many animals.

2) became well-known.

3) failed at her attempt.
Ответ:1
6. Sarah went to Africa for the second time together with …

1) her mother.

2) an African scientist.

3) her colleague.
Ответ:3
7. The monkeys learned to trust Sarah because she …

1) played games with them.

2) fed them for a long time.

3) tried to copy their behaviour.
Ответ:2
8. It took Sarah two years to …

1) be accepted into a group of monkeys.

2) establish a camp on the shore.

3) study the basics of monkeys’ behaviour.
Ответ:2
9. Sarah considers her African years as the best time of her life because she …

1) was able to join the world of animals.

2) learned to climb trees naturally.

3) had a lot of fun there.
Ответ:1
Дальше раздел чтение.
 

Галина Климова
Пожаловаться

Продолжение...Смотри это №10 Чтение
Установите соответствие между текстами A–G и заголовками 1–8. Занесите свои ответы в таблицу. Используйте каждую цифру только один раз. В задании один заголовок лишний.



1.
For information and urgent help

5.
Key under your skin

2.
World without buttons

6.
Big brother is watching you

3.
To monitor and treat the disease

7.
Disadvantages of tech

4.
A built-in charger

8.
Phone always on you
A.
Sure, we’re virtually connected to our phones 24/7 now, but what if we could be literally plugged in to our phones? That’s already starting to happen. Last year, for instance, artist Anthony Antonellis had a chip put in his arm that could store and transfer data to his handheld smartphone. And researchers are already experimenting with sensors that turn human bone into living speakers.

B.
In the future patients will be able to use implantable technologies to diagnose and even treat diseases. Scientists in Londonare developing swallowable capsule-sized chip that will control fat levels in obese patients and generate genetic material that makes them feel “full”. It has potential as an alternative to surgery to handle obesity. Also it can monitor blood-sugar levels for diabetics.

C.
The U.S. military has programs to identify any person using face scanning device. Some people see it as a doubtless advantage: improved crime fighting, secure elections and never a lost child again. However, such technologies can hammer against social norms and raise privacy issues. And one day there might be a computer to see all, know all and control all.

D.
One of the challenges for implantable tech is delivering power to devices which are inside human bodies. You can’t plug them in as you do with your phone or computer. You can’t easily take them out to replace a battery. A team in Cambridge is working on specific bio batteries that can generate power inside the body, transfer it wirelessly where needed, and then simply melt away.

E.
Soon tattoos will not only make you look cool but will be able to perform useful tasks, like opening your car or entering smartphone codes with a fingerpoint. Researchers have made an implantable skin fibers thinner than a human hair. Scientists are working on the chip that can be put inside a finger through a tattoo-like process, letting you unlock things or enter codes simply by pointing.
F.

The British research team is developing pills with microprocessors in them that can text to hospitals directly from inside your body. The pills can share inside info to help doctors know if you are taking your medication properly and if it is having the desired effect. Moreover, in case of emergency, it can send a signal to the computer and the ambulance will come straight away.


G.

Lately touchscreens are everywhere – from computers, phones, tablets to car systems and vending machines. Even doorbells now include touch screen controls. One has to wonder: are we moving to a world of only touchscreen devices? And the answer is probably yes. We are coming to an age where every flat or even curved surface could be made a touchscreen and we can operate from it.  
Ответ:A B C D E F G
           7453218
 

Санек
Пожаловаться

Привет,привет!Я тоже такой тест с нета скачал.Вот продолжение:
12.  According to the author driverless cars will become cheap enough for most people to buy within the following …

1) 8 years.

2) 15 years.

3) 7 years.

4) 20 years.
Ответ: 3
13. Which of the following statements is TRUE, according to the text?

1) A driverless car operator won’t be responsible for accidents.

2) The age required to operate a driverless car is likely to rise.

3) Driverless cars may increase the number of road accidents.

4) The driverless cars will be voice-activated.
Ответ:1
14. To operate a driverless car, their owners will be required to …

1) set the destination on the GPS.

2) have experience in programming.

3) obtain a collision insurance.

4) have a special license.
Ответ:4
15. Which of the following, according to the author, will a driverless car have?

1) Gas and brake pedals.

2) A steering wheel.

3) Video displays.

4) A turn signal arm.
Ответ:1
16. The author claims that with the introduction of driverless cars …

1) personal vehicle ownership will increase.

2) the number of vehicles on the roads will diminish.

3) people will rent vehicles instead of buying them.

4) vehicle owners will spend more money on insurance.
Ответ:1
17. According to the author, driverless cars will be …

1) as important socially as the Internet.

2) enthusiastically accepted by the people.

3) operated without transitional delays.

4) used by people with caution at first.
Ответ:2
18. The attitude of the author towards the driverless cars may be described as …

1) optimistic.

2) negative.

3) indifferent.

4) unsure.
Ответ:1
 

ваш ответ
Можно ввести 4000 cимволов
отправить
дежурный
Нажимая кнопку «отправить», вы принимаете условия  пользовательского соглашения
похожие темы
похожие вопросы 5
Ольга Кругло
Пожаловаться
Что делать, если студент уже поступил в вуз, а у него аннулировали лицензию?

 Подскажите, что должен делать студент в случае аннулирования лицензии у вуза? Ему надо заново поступать? (Подробнее...)

Новости11 классПоступление
Катя Котик
Пожаловаться
Расскажите, что такое демонстрационные варианты КИМ ЕГЭ и где их можно посмотреть?

Я только погружаюсь в вопрос ЕГЭ и многое еще не понимаю. Что такое демонстрационные варианты КИМ ЕГЭ? (Подробнее...)

ШколаГИАЕГЭЭкзамены
Анастасия Балакирева
Пожаловаться
Будет ли как-то улучшаться система проверки и организации итоговых сочинений?

Интересно, собираются ли менять и улучшать систему подготовки и проверки итоговых сочинений? (Подробнее...)

НовостиШколаЭкзаменыСочинения
Ученик 1418
Пожаловаться
Мария Марочкина
Пожаловаться
Помогите найти значение выражения. Математика базовый уровень ЕГЭ - 2017. Вар.№1. Зад.№1. Под руководством Ященко И.В.

Здравствуйте! Помогите найти значение выражения.

  (Подробнее...)

ЕГЭЭкзаменыМатематикаЯщенко И.В.